RRETH AGROVET

NE OFROJMË ZGJIDHJEN MË TË MIRË

image

Laboratori ka të dokumentuara rregulloret, sistemet, programet, procedurat dhe instruksionet në masën e cila është e nevojshme të sigurojë cilësi të rezultateve të matjeve.

image
image

NE KEMI MBI 10 VITE EKSPERIENCË LABORATORIKE

Çertifikata e akreditimit

Është akredituar nga DAK me datë 24 Dhjetor 2008

(nr.10/002/2008, Shifra 10/001)

KLIENTËT E KËNAQUR

Çfarë thonë ata

image

Manueli i cilesisë - Agrovet

Shkruar nga: Agran Halimi
Kontrolluar nga: Xhevdet Elezi