Lokacioni

Rruga Naum Veqilharxhi, nr 15
Fushë Kosovë, 12000
info@agrovet-lab.org
+38344 112 752

Na kontaktoni

Na shkruani mesazh

image

    image
    Rreth nesh

    Informohuni

    image
    Laboratori ka dokumentuar rregulloret, sistemet, programet, procedurat dhe instruksionet në masën e cila është e nevojshme të sigurojë cilësi të rezultateve të matjeve