agrovetlab-slider-1 Ju mirëpresim
ne AGROVET LAB
ANALIZA LABORATORIKE TË LICENSUARA Line Rresh nesh
agrovetlab-slider-2 Shërbime
Profesionale
METODA TË AKREDITUARA Më shumë
agrovetlab-slider-3 Mbi 10 vite
EksperiencË
MBI 5000 PROJEKTE TË PËRFUNDUARA Projektet tona
image
image
RRETH AGROVET

NE OFROJMË ZGJIDHJEN MË TË MIRË

image

Laboratori ka të dokumentuara rregulloret, sistemet, programet, procedurat dhe instruksionet në masën e cila është e nevojshme të sigurojë cilësi të rezultateve të matjeve.

ÇFARË BËJMË NE

SHËRBIMET TONA

image

ANALIZA LABORATORIKE

Tokën, mineralet, hedhurinat industriale.

tokamineralet-dhe-mbeturina

ANALIZA LABORATORIKE

Ujin industrial dhe për ujitje.

agrovet-uji dhe ujitje

ANALIZA LABORATORIKE

Plehrat artificiale dhe organike.

plehrat-artificiale

ANALIZA LABORATORIKE

Tokën bujqësore (pjellorinë).

toka-bujqesore

ZGJEDHJA PËR ARDHMERI TË SIGURTË

NE KEMI MBI 10 VITE EKSPERIENCË LABORATORIKE

Çertifikata e akreditimit

Është akredituar nga DAK me datë 24 Dhjetor 2008
(nr.10/002/2008, Shifra 10/001)

KLIENTËT E KËNAQUR

Çfarë thonë ata

image

Ne kemi shumë klient për të cilët kemi punuar e përfunduar projektet e tyre.
Disa nga klientët tanë japin mendimet e tyre për AGROVET.

5040

Projektet të cilat kan përfunduar
SHIKO PROJEKTET

PROJEKTET MË TË REJA

image

Lokacioni

Rruga Naum Veqilharxhi, nr 15
Fushë Kosovë, 12000
info@agrovet-lab.org
+38344 112 752

Manueli i cilesisë - Agrovet

Shkruar nga: Agran Halimi
Kontrolluar nga: Xhevdet Elezi